Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Zekiye Canpolat İlkokulu

Telefon : 03526612025
Belgegeçer : 03526612025
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://zekiyecanpolatilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mah. Şht. Uzm. Çvş. Deniz Aydın Cad. No 35 Tomarza/KAYSERİ
VİZYON : İstiyoruz ki; Okulumuzda paylaşmak marifet değil hayatın doğal bir parçası olsun. Her yerde her zaman başarılı olacak geleceğe şimdiden hazır, bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgiyi kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz olsun. Okul ortamında “kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama” ilkesine uyulsun. Her öğretmen öğrencileşsin, her öğrenci öğretmenleşsin. Okulumuzda hiçbir gün diğer güne eşit olmasın. Velilerimiz bize inanç göstersin ve uyguladığımız projeye destek versin. Sevgi rehberimiz, akıl pusulamız olsun. Bilgi teknolojilerini kullanmak okulumuzda genel geçer amaç olsun. Liderlik ustalıktır, bilimselliktir, yaratıcılıktır. Anlayış, dostluk, paylaşma ve iletişim en önemsenen kavramlarımız olsun.
MİSYON : Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Etik değerleri benimsemiş, İlgi, istidat ve kabiliyetleri doğrultusunda yönlendirilmiş, 21. YÜZYILDA BENDE VARIM! Ülküsünde, Hedefleri olan mutlu GENÇLİK YETİŞTİRMEK...
BAŞARILAR : 2021 yılı İstiklal Marşının Kabulünün 100. yıl dönümü ‘Mehmet Akif Ersoy Ve İstiklal Marşımız’ konulu kompozisyon yarışması Türkiye 3.’sü (3/A - Begüm Nisa Er ve 5/A - Elif Defne Er)

Öğretmen :8
Öğrenci :108
Derslik :5
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1665
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler : 08:50-14:10
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : DOĞALGAZ KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Öğretmenlerin bir kısmı Tomarza Minibüsleri ile bir kısmı özel araçları ile ulaşımını sağlamaktadır. Personelimizin büyük çoğunluğu Kayseri İl Merkezinde ikamet edip, günlük gidiş geliş yapmaktadır. Okulumuz Tomarza´nın girişinde Toki Konutları içerisindedir.
Yerleşim Yeri : CUMHURİYET MAHALLESİ ŞHT.UZM.ÇVŞ. DENİZ AYDIN CAD. NO:35 TOMARZA/KAYSERİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLE 45 KM İLÇE MERKEZİ
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : YÖRESEL HALK OYUNLARI KURSLARI
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :